.

.

Maxliner podne prostirke 2. reda crna crna za 2017.-2021. Ford F-250 / F-350 Super Duty Crew Cab sa sjedalima za kante 1.

Maxliner podne prostirke 2. reda crna crna za 2017.-2021. Ford F-250 / F-350 Super Duty Crew Cab sa sjedalima za kante 1.

Ocjene kupaca:

HRK 104.40
Od robe
U skladištu

Samo odgovara kabini za posadu (4 vrata pune veličine) sa sjedalima kante u prvom redu. Ne odgovara modelima s vinilnim podovima. Sva zaštita od vremenskih prilika-Ove podne obloge nude zaštitu od svih vremena, otporne na mrlje od svih elemenata, uključujući snijeg, blato, pijesak i slanu vodu. Custom Fit - Podignuta usnica i prilagođeni dizajn izrađen pomoću inovativne tehnologije skeniranja vozila osigurava savršenu uklapanje za zaštitu poda tepiha od vremena od vremenskih prilika, izlijevanja i bilo kakvih nereda. Jednostavno za čišćenje - ove se prostirke lako čiste tako što ćete se odbiti ili čistiti vlažnom krpom pomoću sapuna i vode. Poboljšajte cjelokupni izgled unutrašnjosti vašeg automobila s našim teksturiranim, klizavim otpornim, elegantnim dizajnom. Eko-prijateljski-naša 100% zaštita bez mirisa izrađena je korištenjem 100% -tne mješavine plastike i polietilena koja se može reciklirati. Obloge. Obloge. Podne prostirke Max Floor Mat izrađene su od materijala niske gustoće koji pružaju veću elastičnost i izdržljivost ne ostavljajući pod u vašem vozilu nezaštićenim. Uz pomoć podignute usne i oblikovanog vanjskog ruba, ove podne prostirke zaključavaju se u svu prljavštinu i izlijevanje tekućine koje možete baciti na njega. Konkretno, povišena usna sprečava bilo što da dođe do tepiha vašeg vozila, štiteći ga od neurednih nesreća. Ovaj je dizajnirani oblik ojačan, a prikla je i dalje održavala fleksibilnu prostirku. Ove podne prostirke također dolaze u višenamjenskom, standardnom obliku, tako da unutrašnjost vašeg automobila daju najbolji mogući izgled. Maxfloor Mat nastoji pružiti ne samo vrhunsku zaštitu za svoje vozilo, već također poboljšava cjelokupni izgled unutrašnjosti vašeg automobila s teksturiranim površinama i modernim dizajnom. Ospor za odabir podnih prostirki Maxliner-USA : - daleko pristupačniji u usporedbi s ostalim brandom.- Sva vremenska zaštita od snijega, blata, pijeska, slane vode i više.- Usvaj izlijevanja (sprječava da izlijevanje dosegne tepih).- Jednostavno se očistiti i održavati (odvojivi od vozila). Svi proizvodi Maxliner-USA su pomno izrađeni da odgovaraju svaki automobil točno u redu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji